Manifestation 10 mars – STOPPA PREEMRAFFS utbyggnad i Lysekil

Mark- och Miljödomstolen håller flerpartsförhandlingar om utbyggnaden av Preem i Lysekil tisdagen den 10 mars. Naturskyddsföreningen centralt kommer representera vid förhandlingarna. Lokala kretsar (Orust, Stenungsund, Strömstad, Göteborg m fl) kommer delta i demonstrationerna och aktiviteterna på plats under dagen.

De av er som inte stödjer utbyggnaden av PREEM, och känner motvilja och oro för de ökade utsläppen av CO2 samt andra negativa konsekvenser, är välkomna att delta denna dag! Vi tänker att vi försöker ordna samåkning från Tjörn.

Det är klokt att vara i Lysekil redan kl 8 enligt arrangörerna och ca kl 9 startar manifestationen (tal, uppträdanden, demonstration genom stan mm). Viktigt att tänka på är att vi inte ska demonstrera mot domstolen, utan mera visa upp oss för pressen och andra närvarande.

Ring Thomas Claesson 0706269638 eller maila Karin Haby karin.haby@hotmail.com för frågor.

Ta del av fakta på https://www.naturskyddsforeningen.se/klimat/faq-preem

Se mer om aktiviteterna på facebook Stoppa Preem